Я просто не можу не розповісти смішною ситуацією, що сталася з мене попереднього тижня – уявіть собі!. Дочка вимовила бажання, аби як кулінарний експерт приготувала один унікальне з нагоди великої події. Я, безумовно, взялася гортати ідею серед мережі і отримала несподіванку. Провела цілісних 1.5 години свого життя, мов зомбі з блогу до ще однієї сторінки з рекламою! Одні ідеї здавалися нереально для професіоналів, декілька - зі справжніми недоступними інгредієнтами, треті - серед тоннами відволікаючих елементів. Та ось згодом раптово я пригадала про існування цей порятунок ресурс і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин знайшла свою панацею - мрійливий рецепт! Варіант був так детальним, що навіть навіть моя дванадцятирічна доця несподівано змогла своїй мамі допомогти. Наприкінці ми зробили ніби з журналу кулінарну феєрію, що виявився справжнім відкриттям святкового столу. Зараз кожна мої вже заздрісні сусідки цікавляться: "Де ви знайшла цей диво настільки просто бомбезний рецепт?"
Сайт